main logo
8479

Accident grav la Basarabeasca: Un polițist a murit pe loc

Inspectoratul General al Poliției (IGP) anunță despre decesul ofițerului de sector din cadrul Inspectoratului de Poliție Basarabeasca, Vladislav Samoil.

Accident grav la Basarabeasca: Un polițist a murit pe locFoto: IGP

Polițistul a decedat în urma unui accident rutier, transmite Știri.md.

"Colegul nostru a decedat într-un accident rutier produs aseară în apropierea satului Iordanovca din raionul Basarabeasca, la doar 26 de ani. Acesta era pasager în mașina implicată în accident. Vladislav și-a început activitatea profesională în anul 2020.

Întreaga echipă a Poliției Naționale transmite sincere condoleanțe și compasiune familiei îndurerate. Dumnezeu să te odihnească și să te aibă în pază, Vladislav! Drum lin spre cer, drag coleg", se arată în mesajul IGP.

Accidentul s-a produs în jurul orei 20:55.

La volanul automobilului Volkswagen se afla un bărbat de 28 de ani. Oamenii legii au stabilit că mașina se deplasa cu viteză excesivă și la o curbă conducătorul a pierdut controlul volanului, a derapat de pe traseu și s-a răsturnat.

Tânărul polițist, care era pasager, a fost transportat la spital însă, din cauza traumelor, a decedat. Acesta se afla în afara orelor de serviciu.

Cazul se cercetează pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării