main logo
21575

Accident grav la Băcioi: Opt răniți au ajuns la spital. Un tânăr a murit

Un grav accident rutier cu implicarea a două mijloace de transport s-a produs ieri-seară, 12 ianuarie, la Băcioi.

Accident grav la Băcioi: Opt răniți au ajuns la spital. Un tânăr a muritFoto: Agora

La fața locului au intervenit echipele de descarcerare, Poliția și cinci ambulanțe.

Solicitată de Știri.md, Svetlana Scripnic, ofițer de presă al Poliției Capitalei, ne-a comunicat că accidentul a fost înregistrat la ora 20:20 și că au fost implicate două automobile: unul de marca Volvo, la volanul căruia se afla un bărbat de 44 de ani, și o Toyota, condusă de un tânăr de 22 de ani. 

În rezultatul accidentului rutier, opt persoane - patru din Volvo și patru din Toyota - au fost preluate de cele cinci ambulanțe ajunse la fața locului și transportate la spital pentru îngrijiri medicale. Una dintre victime, un tânăr de 17 ani, care se afla în mașina de model Toyota, a decedat la Spitalul de Urgență. 

Totodată, cu detalii despre acest accident au venit și salvatorii. Astfel, în urma ciocnirii dintre cele două autoturisme, o persoană a rămas blocată, iar salvatorii au reușit descarcerarea acesteia și predarea către Serviciul de asistență medicală. La fața locului pentru misiunea de salvare au intervenit patru echipaje de salvatori. 

Pe cazul dat este inițiat un proces penal, fiind investigat pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării