15 iul, 2019 10:57
7 978
4
Accident grav cu implicarea unei mașini a Poliției: Un mort
15 iul, 2019 10:57
7 978
4

Accident grav cu implicare unui echipaj de Poliție și două motociclete.

La data de 14 iulie, ora 23.16, prin intermediul numărului unic 112, Inspectoratul de poliție Comrat a fost sesizat de o persoană precum că, în satul Svetlîi, raionul Comrat se deplasează cu viteză excesivă cinci motociclete, iar conducătorii acestora lovesc cu pumnii în automobile.

Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliție. Totodată, un polițist de la IP Comrat, aflându-se în grupa operativă, a primit informație de la 112, precum că în apropiere satului Chirsova din partea municipiului Comrat s-a produs un accident.

Astfel, deplasându-se în direcţia sud, cu mașină de model „Dacia Duster”, cu girofarul pornit, a ciocnit lateral cu partea din stânga faţă a automobilului de serviciu, motocicleta de model „Yamaha”, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul, care se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă. Apoi motocicleta de model „Honda”, condusă de un tânăr de 28 de ani, s-a ciocnit cu automobilul Dacia, care staționa pe carosabil.

În urma accidentului rutier, conducatorul motocicletei Honda a decedat la Spitalul raional Comrat, iar conducatorul motocicletei Yamaha a fost transportat la spital.

Pe cazul dat a fost inițiată urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului.

Menționăm, motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A), fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla in stare de ebrietate alcoolică.

Cauza și circumstanțele accidentului se stabilesc.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter