main logo
1196

Accident cu implicarea a 2 microbuze la Iași: Câți moldoveni sunt răniți

Opt persoane au fost transportate la spital, dintre care două în stare gravă, după ce două microbuze în care se aflau 27 de pasageri, dintre care unul se îndrepta spre Republica Moldova, s-au ciocnit sâmbătă seara, 13 aprilie, în zona comunei Lețcani, județul Iași.

Accident cu microbuze la Iași: Câți moldoveni sunt răniți

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a declarat că în microbuz se afla cel puțin un cetățean moldovean, un tânăr de 20 de ani care este în stare stabilă, transmite Știri.md cu referire la IPN.

Totodată, se presupune că șoferul mijlocului de transport este moldovean, însă, deocamdată identitatea acestuia nu a fost stabilită. Liliana Pușcașu mai spune că dintre persoanele care au fost transportate la spital nu sunt cetățeni moldoveni.

Prefectul de Iași, Marian Șerbescu, a declarat că din ceea ce i-au comunicat polițiștii, șoferul unui microbuz care mergea către Republica Moldova a întors mașina, fără să se asigure, fiind lovit de un alt microbuz care venea din spate.

Cinci persoane erau într-un microbuz, iar 22 în celălalt. Pasageri încarcerați nu au fost și printre răniți nu se aflau copii.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili toate circumstanțele accidentului.

Plan roșu: Accident cu un microbuz care venea în R. Moldova. 8 răniți

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării