main logo
6598

Accident cu cinci răniți la Botanica: Unul dintre șoferi a fugit

Unul dintre șoferii implicați în accidentul de aseară din sectorul Botanica al Capitalei este căutat de oamenii legii după ce a părăsit locul producerii accidentului și și-a lăsat pasagerul rănit.

Accident cu cinci răniți la Botanica: Unul dintre șoferi a fugit

Informația a fost confirmată pentru Știri.md de către Poliția Capitalei.

Totodată, martorii care au văzut cu propriii ochi accidentul au spus că șoferul Mercedesului, care a fugit de la fața locului, s-ar face vinovat de producerea impactului. De asemenea, șoferul era în stare de ebrietate, potrivit internauților.

Reamintim că accidentul s-a produs aseară, 24 iulie, pe bulevardul Decebal, în jurul orei 22:00.

În accident au fost implicate patru unități de transport: un Mercedes șoferul căruia a fugit de la fața locului, un Smart Forfour condus de un bărbat de 42 de ani, un Volkswagen la volanul căruia era un șofer de 29 de ani și o Skoda condusă de un bărbat de 36 de ani.

În urma accidentului rutier au avut de suferit cinci persoane: șoferul și trei pasageri din automobilul Volkswagen și pasagerul din Mercedes. Toți răniții au fost duși la spital.

Din spusele martorilor, starea acestora era gravă.

Totodată, pe Telegram au apărut imagini cu Mercedesul înainte de producerea accidentului. Din înregistrare se poate observa că șoferul circula cu viteză excesivă pe străzi.

Pe caz a fost inițiată o anchetă în cadrul căreia se stabilesc toate circumstanțele. Totodată, urmează să fie ridicate imaginile de pe camerele de supraveghere și să fie audiați martorii.

La moment, polițiștii întreprind toate măsurile pentru a stabili locul aflării șoferului Mercedesului.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării