main logo
9822

Accident cu 4 morți și mai mulți răniți pe traseul Leușeni-Chișinău

Patru persoane printre care trei copii și-au pierdut viața într-un grav accident de circulație care s-a produs pe traseul Leușeni-Chișinău.

Accident cu 4 morți și mai mulți răniți pe traseul Leușeni-Chișinău

Accidentul a avut loc în seara zilei de miercuri, ora 22.30, în apropierea satului Leușeni.

Potrivit poliției, o căruță în care se aflau opt persoane, în momentul traversării traseului principal a fost tamponat lateral, din spate, de un automobil condus de un bărbat de 34 de ani, care se deplasa de la Vama Leușeni spre municipiul Chișinău, transmite Știri.md.

În urma accidentului, o femeie, de 25 de ani și trei copii, doi băieți, de 4 și 16 ani, o fetiță de 5 ani, au decedat, iar două femei, de 21 și 26 de ani, un bărbat de 28 de ani și un băiat de 18 ani au fost traumatizați. Persoanele rănite au fost internate în spitalele raionale Hîncești și Nisporeni.

Responsabili de la Secția de internare a Spitalului raional Nisporeni au declarat pentru IPN că la ei au fost internați cei doi bărbați. Unul avea fracturat antebrațul și a refuzat spitalizarea după acordarea ajutorului medical. Celălalt bărbat se află în stare foarte gravă, inconștiență și are multiple traumatisme.

Solicitat de Moldpres, ofițerul de presă al Inspectoratului General de Poliție, Mariana Bețivu, a menționat că șoferul a fost reținut pentru 72 de ore. „În timpul accidentului rutier, bărbatul nu era în stare de ebrietate. Totodată, se investighează versiunea că acesta se deplasa cu viteză excesivă. În urma impactului, șoferul nu a avut de suferit”, a spus Bețivu.

Șoferul a fost reținut. Poliția a inițiat un proces penal pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării