main logo
2692

Accident cu 24 de răniți la Hâncești. Primele declarații ale martorilor

Un microbuz de pe ruta Chişinău-Basarabeasca s-a răsturnat în urma unui grav accident cu un automobil. Impactul s-a produs pe şoseaua Chișinău-Hâncești.

Accident cu 24 de răniți la Hâncești. Primele declarații ale martorilorFoto: Publika.md

Potrivit oamenilor legii, totul s-a întâmplat din motiv că şoferul automobilului de model Volkswagen a ieşit la depăşire, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

"Preliminar sunt 24 de persoane internate în spital, dintre care un copil de două luni care era în maşină şi trei copii care erau în ruta de pe traseul Chişinău-Basarabeasca. Am constatat că şoferul maşinii a ieşit la depăşire şi s-a tamponat în microbusul care se deplasa regulamentar pe traseu", a declarat şeful IP Ialoveni, Pavel Damaschin.

Pasagerii susţin că şoferul automobilului se deplasa cu viteză excesivă, iar impactul a fost unul puternic.

"Maşina a ieşit la depăşire cu viteză mare şi s-a lovit de de microbuz, după asta nu ţin minte că am închis ochii şi i-am deschis peste câteva secunde. Puţin la mână m-am traumat".

Accidentul s-a produs în preajma localității Fundul-Galbenei, raionul Hâncești. Apelul la serviciul 112 a fost înregistrat la ora 11:56 de minute. La fața locului s-a deplasat şi un echipaj de pompieri. Ajunși, salvatorii au stabilit că în urma accidentului o persoană din autoturismul Volkswagen Golf a rămas blocată între fiare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării