main logo
10622

Accident cu 1 mort și 3 răniți la Anenii Noi: Dezvăluiri despre șoferi

Detalii exclusive ies la iveală despre accidentul de la Gura Bâcului, Anenii Noi, în care un bărbat de 32 de ani a murit, iar 3 persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Accident cu 1 mort și 3 răniți la Anenii Noi: Dezvăluiri despre șoferi

În accident au fost implicate un Nissan, un automobil de model Vaz și o Skoda.

Surse Știri.md au declarat că șoferul automobilului de model Vaz ar fi adormit la volan și din acest motiv a intrat pe constrasens și a lovit două mașini.

De asemenea, sursele au declarat că tânărul chefuise ultimele 2 nopți cu prietenii și ar fi fost obosit atunci când urcase la volan.

Cel de-al treilea autoturism, de model Skoda, era cu numere diplomatice.

Surse din cadrul anchetei au declarat pentru Știri.md că mașina cu numere diplomatice era condusă de un bărbat de 26 de ani și aparținea Misiunii OSCE în Moldova. 

La scurt timp după accident, un alt autoturism al corpului diplomatic l-a preluat pe șoferul de 26 de ani, care figurează ca martor în acest caz.

De cealaltă parte, reprezentanții OSCE Moldova neagă faptul că una dintre mașinile misiunii ar fi cea din accident.

Ofițerul de presă al IP Anenii Noi, Corina Repesciuc, a declarat pentru Știri.md că mașina de model Skoda avea numere diplomatice, însă nu a spus cui aparținea.

Accidentul este în gestiunea Procuraturii Anenii Noi.

Știri.md amintește că pe 8 ianuarie, o persoană a murit, iar alte trei au fost transportate de urgență la spital după ce mașinile în care se aflau s-au ciocnit violent.

Potrivit datelor, șoferul în vârstă de 60 de ani, care se afla la volanul automobilului de model Nissan, și care mai avea cu el încă 2 pasageri, se deplasa pe traseul M-14 Chișinău-Tiraspol-Odesa. În spatele automobilului menționat se deplasa un alt șofer în vârstă de 26 de ani care conducea o Skoda.

La un moment dat, în fața șoferului de 60 de ani a ieșit un automobil de model Vaz 2121 la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 32 de ani.

Astfel, cele două automobile s-au lovit frontal după care automobilul Vaz s-a ciocnit frontal și cu automobilul care venea din spatele celui lovit inițial.

Din nefericire, șoferul care a ieșit pe contrasens a decedat la fața locului.

Șoferul și pasagerii din automobilul de model Nissan au fost preluați de medici și duși de urgență la spitalul raional.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării