main logo
859

Accesul pe trotuare, interzis. În Capitală vor apărea stâlpi antiparcare

Activiștii mișcării sociale „StopHam Moldova” au venit cu inițiativa de a instala stâlpi antiparcare pe trotuarul din apropierea Judecătoriei Centru.

Accesul pe trotuare, interzis. În Capitală vor apărea stâlpi antiparcareAccesul pe trotuare, interzis. În Capitală vor apărea stâlpi antiparcare

Coordonatorul mișcării, Alexandr Ciolac, a discutat despre proiect cu autoritățile municipale, expediind o scrisoare oficială Preturii Buiucani, Departamentului de Arhitectură, Dezvoltare Urbană și Relații Funciare și Direcției de Transport Chișinău, transmite Știri.md

În rezultat, autoritățile au susținut și acceptat această inițiativă. Mai mult decât atât, șeful Direcției de Transport Chișinău, Vitalie Butucel, a promis că în cel mai scurt timp pe trotuarele a trei străzi principale din centrul Capitalei vor apărea stâlpi care blochează parcarea mașinilor, inclusiv și în fața Judecătoriei Centru. 

„Vitalie Butucel ne-a bucurat și ne-a asigurat de faptul că până la sfârșitul acestui an pe bulevardul Ștefan cel Mare, strada Vasile Alecsandri și bulevardul Negruzzi vor fi instalați stâlpi pentru a bloca accesul mașinilor, exact ca cei de lângă teatrul Cehov”, a spus Alexandr Ciolac. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării