main logo
1415

AAC va verifica legalitatea curselor spre Moscova reluate de Air Moldova

După ce compania aeriană Air Moldova a anunțat că începând cu data de 1 octombrie va relua operarea zborurilor spre Moscova, Autoritatea Aeronautică Civilă (AAC) anunță că s-a autosezizat.

AAC va verifica legalitatea curselor spre Moscova reluate de Air MoldovaFoto: Air Moldova

"Autoritatea Aeronautică Civilă s-a autosesizat urmare a anunțului companiei aeriene Air Moldova cu referire la reluarea cursei Chișinău-Moscova.

În acest sens, Autoritatea Aeronautică Civilă examinează acest anunț prin prisma asigurării securității și a protecției consumatorului", se arată în mesajul AAC, transmite Știri.md.

Compania aeriană Air Moldova va relua operarea zborurilor spre Moscova începând cu data de 1 octombrie, după sistarea acestora din februarie 2022.

"Totodată decizia de a relua zborurile se datorează solicitărilor pasagerilor de a utiliza biletele achiziționate în perioada pandemică și după sistarea zborurilor din luna februarie. Aceste circumstanțe au creat dificultăți cu care se confruntă zilnic sute de pasageri: necesitatea procurării repetate a biletelor la prețuri majorate, timpul petrecut în deplasarea pe cale terestră, inocomoditățile zborurilor cu escală, în special pentru cazurile de urgență medicală", a precizat compania, adăugând că "reluarea zborurilor din și spre Federația Rusă este un răspuns la apelurile făcute de conaționalii noștri".

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării