main logo
4368

A ucis o femeie și a închis un bărbat într-un beci: Un tânăr din Glodeni, reținut

Un tânăr de 18 ani din satul Ustia, raionul Glodeni, a fost reținut pentru 72 de ore, fiind suspectat de omor și tentativă de omor. Potrivit IGP, suspectul a ucis o femeie de 74 de ani, iar pe un bărbat de 62 de ani l-a înjunghiat și l-a închis într-un beci improvizat într-un câmp, pe care ulterior l-a acoperit cu pământ.

A ucis o femeie și a închis un bărbat într-un beci: Un tânăr, reținutFoto: poliția.md

Luni, 13 mai, polițiștii din Glodeni au fost alertați de o persoană care le-a spus că ruda sa, o femeie de 74 de ani, a fost găsită moartă în propria locuință. La fața locului au fost solicitați reprezentanții Centrului tehnico-criminalistic și expertize judiciare al IGP, iar cercetările preliminare au arătat că femeia ar fi decedat în urma mai multor răni, transmite Știri.md.

În aceeași zi, ofițerii Direcției „Nord” a INI, polițiștii din Glodeni și procurorii l-au identificat pe suspect. Acesta s-a dovedit a fi un consătean al victimelor. Tânărul se afla acasă și era în stare de ebrietate.

În timp ce oamenii legii cercetau locuința, în apropierea casei, aceștia au auzit de sub pământ un strigăt de ajutor. În urma săpăturilor, polițiștii au depistat un beci improvizat, iar în interior a fost găsit un bărbat în stare conștientă, cu o rană în regiunea gâtului.

Victima le-a povestit oamenilor legii ce s-a întâmplat. La 11 mai, împreună cu suspectul au consumat alcool, iar ulterior între ei s-a iscat un conflict. Atunci, bărbatul a fost rănit și închis în beci.

De asemenea, s-a stabilit că bănuitul a ucis femeia în noaptea de 12 spre 13 mai. 

Suspectul a fost reținut pentru 72 de ore, iar polițiștii și procurorii întreprind acțiuni de investigație și urmărire penală pentru a stabili toate circumstanțele.

Vă atenționăm că imaginile vă pot afecta emoțional.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării