main logo
1281

A stat câteva ore lângă cadavrul fratelui, în așteptarea poliției

A stat alături de cadavrul fratelui său în curte preț de câteva ore, până a venit poliția să constate decesul.

A stat câteva ore lângă cadavrul fratelui, în așteptarea poliției

I s-a întâmplat unui bărbat din Ialoveni. Fratele său a murit din cauza unor probleme de inimă. Și pentru că în raion nu este un medic legist, corpul neînsuflețit a zăcut în soare timp de 5 ore, transmite Știri.md cu referire la protv.md.

Cadavrul bărbatului, în vârstă de 53 de ani a fost descoperit în această dimineață în curtea gospodăriei sale din satul Vasieni, de către niște vecini. Victima locuia singură și ar fi avut probleme cu inima, ceea ce a și dus la decesul său. Sătenii au sunat imediat la 112 și au anunțat rudele despre cele întâmplate.

Ion Plămădeală, vecin: „Am strigat de câteva ori, nu se scoală și nu răspunde, cred că e decedat. L-am văzut cum stă așezat. Eu primul am sunat la poliție, a venit foarte târziu". 

 Ajunse acasă la victimă, rudele acesteia spun că preț de câteva ore, au tot sunat la poliție, însă fără niciun rezultat. Așa că oamenii au stat cu mortul pe prag, preț de câteva ore.

Alexei Trohin, fratele decedatului: „Am întrebat vecinii care l-au găsit fără suflare și mi-au spus că au fost anunțați la ora 10. Am așteptat aproape cinci ore, stătea cadavru la soare, la 30 de grade. Cinci ore e prea mult".

După cinci ore de așteptare, la fața locului totuși a ajuns un echipaj de poliție, care însă a înregistrat doar decesul persoanei. 

Alexei Trohin, fratele decedatului: „L-am luat noi cu un transport de-al nostru, ei au zis că nu au transport. Mi-au dat actele necesare și asta e". 

Responsabilii de la serviciu 112 ne-au comunicat că apelul a parvenit la ora 10 și 18 minute, după care a fost redirecționat spre poliția din Ialoveni.

Responsabilii de la Inspectoratul de Poliție de acolo au explicat că procedura a durat atât de mult, deoarece ei nu au un medic legist angajat în raion, respectiv sunt nevoiți să apeleze la cei din Chișinău.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării