main logo
1167

A plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Un bărbat din Orhei, de negăsit

Un bărbat de 49 de ani, din satul Clişova Veche, raionul Orhei, a plecat de acasă şi nu s-a mai întors.

A plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Un bărbat din Orhei, de negăsitColaj: știri.md

Veaceslav Guja s-ar fi pornit la Chişinău, în 7 mai, să-şi viziteze rudele, dar de atunci nu este de găsit, transmite Știri.md cu referire la Publika.md.

Potrivit fiicei sale, care acum se află peste hotare, tatăl i-ar fi spus că merge să-şi vadă sora. Însă bărbatul nu a mai ajuns la Chişinău, iar telefonul său este deconectat.

"Rudele l-au telefonat pe el în jurul orei 12 şi el le-a spus că vine, că este prin Chişinău, dar nu a spus unde exte exact. Nu a mai ajuns la destinaţie şi rudele nu au mai dat de el", a povestit fiica bărbatului dispărut, Cristina Guja.

Fiica bărbatului mai spune că tatăl său ar avea probleme de memorie.

"Nu ţinea minte ce făcea, unde pleca, cum făcea. Până acum nu a mai fost la el niciodată aşa. Nu ştim care este situaţia, suntem atât de disperaţi, departe de casă", a spus fiica bărbatului dispărut, Cristina Guja.

Rudele au anunţat poliţia, care însă nu a reuşit să dea de urma bărbatului.

"La data de 10 mai anul curent angajații Inspectoratului de poliție Orhei au înregistrat sesizarea pe faptul dispariției cetățeanului Guja Veaceslav. Au fost efectuate mai multe acțiuni ce se impun în cadrul cazului dat pentru acumularea cărorva date sau informaţii ce ar ajuta la depistarea sau stabilirea locului aflării acestuia", a afirmat ofițerul de presă al IP Orhei, Elena Băetrău.

Cei care pot avea informaţii despre locul aflării lui Veaceslav Guja sunt rugaţi să contacteze rudele sale la numărul de telefon 068 49 50 55.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării