main logo
587

A fost stabilită ordinea de participare a concurenţilor în finala naţională Eurovision

Cei 10 concurenţi ai etapei naţionale Eurovision 2019 au participat astăzi la procedura de extragere a numărului de intrare pe scenă la concertul din 2 martie, atunci când vom afla cine va reprezenta Republica Moldova la cea de-a 64-a ediţie a Eurovision Song Contest 2019, de la Tel Aviv.

Ordinea de participare a concurenţilor în finala naţională Eurovision

„Eu nu ştiu de ce, dar când este tragerea la sorţi am foarte mari emoţii şi îmi bate inima mai rapid. Dar mă bucur că nu sunt numărul 1, că îmi era frică de asta”, transmite Știri.md cu referire la trm.md.

„De la Eurovision, anul acesta, am aşteptări mari şi sper să ajung să câştig şi eu o dată pentru că particip deja al cincilea an” a specificat Diana Brescan, cea care va evolua pe scenă cu numărul 6.

„Nici nu m-am gândit ce număr ar fi mai bine în concurs, cred că cifra 1 spune de la sine, pentru că, fiecare joc are regulile sale şi sper că cifra 1 să-mi aducă succes” a spus interpretul Aurel Chirtoacă.

Tradiţional, show-ul va fi transmis în emisie directă de Moldova 1, Radio Moldova şi online pe TRM.MD cu începere de la 21:15.

1. Aurel Chirtoacă

2. Vera Țurcanu 

3. Marcela Scripcaru

4. Formația Siaj

5. Maxim Zavidia 

6. Diana Brescan

7. Tina J

8. Formația Lemoniq

9. Anna Odobescu 

10. Formația KMD

Cea de-a 64-a ediţiei a Concursului Muzical Eurovision 2019 va avea loc în Israel, după ce anul trecut, la Lisabona, interpreta Netta a cucerit publicul cu piesa „Toy”. Concursul se va desfăşura în Tel Aviv Convention Center şi va fi format din două semifinale, ce vor avea loc pe  14 şi 16 mai, şi finala ce va avea loc pe data de 18 mai 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării