main logo
9182

A ascuns cadavrul concubinei într-o canapea. Un bărbat, reținut

Un bărbat de 37 de ani din Ungheni a fost reținut de oamenii legii după ce și-ar fi omorât concubina de 45 de ani, cadavrul căreia l-a ascuns într-o canapea.

A ascuns cadavrul concubinei într-o canapea. Un bărbat, reținutFoto: Știri.md

Potrivit oamenilor legii, cazul a fost înregistrat astăzi, 11 octombrie, când o femeie, locuitoare a satului Buciumeni, a sesizat Poliția precum că prietena ei de 45 de ani, din aceeași localitate, de câteva zile nu răspunde la telefon, transmite Știri.md.

La fața locului, oamenii legii au depistat cadavrul femeii ascuns într-o canapea, cu multiple răni în regiunea capului și a corpului.

În cadrul documentării, preliminar s-a stabilit că, la data de 7 octombrie, bărbatul ar fi venit acasă și ar fi găsit-o pe femeie în stare de ebrietate alcoolică.

Între ei s-ar fi iscat un conflict, iar în rezultat acesta și-ar fi lovit concubina cu pumnii și cu picioarele peste corp. A doua zi dimineața, când s-a trezit, a constatat decesul femeii, după care a ascuns corpul neînsuflețit al acesteia într-o canapea. 

Victima este originară din satul Căinarii Vechi, raionul Soroca, și locuia în concubinaj de aproximativ un an cu suspectul.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării