658
0
A alergat 42 de km în uniforma Fulger, în bocanci și cu vestă antiglonț
658
0

În uniformă „Fulger”, în bocanci și cu o vestă antiglonț care cântărește vreo opt kilograme. Așa arăta tânărul care a atras zeci de priviri la Maratonul Internațional Chișinău din acest an.

Am încercat să afle mai multe despre motivația lui Ion Chercheja, care a parcurs 42 de km în peste patru ore. Mai multe vedeți în video de mai jos, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Ion Chercheja are 32 de ani și activează la „Fulger” de 11 ani. „Am vrut să alerg ceva neobișnuit. De fapt, am dorit să reprezint brigada „Fulger”. 

Practic toți angajații care sunt în brigadă au aceeași pregătire și sunt gata în orice moment să intervină”, ne-a spus tânărul.

De asemenea, acesta și-a dorit să devină o sursă de inspirație. „A fost o misiune pentru mine, dedicată tinerilor care vor să se perfecționeze în sport sau dacă își doresc să activeze mai departe în Ministerul de Interne”, a explicat el.

În spatele succesului înregistrat stau antrenamentele zilnice de la „Fulger”. Mai mult, și alți colegi de-ai săi au alergat la maraton.

„Nu fiecare persoană poate întruni condițiile de a merge la o distanță lungă. Pe o distanță de 5, 10, 21 de km, desigur că orice angajat „Fulger” poate participa. 

În fiecare dimineață, după efectuarea apelului, angajații brigăzii practică sportul”, a declarat comandatul BPDS „Fulger”, Vasile Ivas.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter