main logo
952

A ajuns la spital plin de sânge, după ce soţia şi-a pierdut cumpătul

A mers în vizită cu soţia şi nici nu bănuia ce avea să i se întâmple. Un bărbat în vârstă de 35 de ani a ajuns la spital cu capul plin de sânge, după ce consoarta sa, de 27 de ani, l-ar fi lovit violent.

A ajuns la spital plin de sânge, după ce soţia şi-a pierdut cumpătulA ajuns la spital plin de sânge, după ce soţia şi-a pierdut cumpătul

După mai multe dispute aprige între cei doi, femeia şi-ar fi pierdut cumpătul, a luat primul obiect ce i-a căzut la îndemână şi l-a lovit în cap. Întreaga scena s-a petrecut aseară, în jurul orei 21:00, într-un bloc de locuinţe de pe strada Independenţei din Sectorul Botanica al capitalei. Cu capul însângerat, bărbatul a fost observat de către un vecin, care a sunat imediat la poliţie, scrie canal3.md.

Din spusele poliţiştilor, bărbatul este şofer de curse lungi şi pleacă deseori în deplasări. Aseară a revenit acasă şi împreună cu soţia au mers în vizită la bunica acesteia. între cei doi s-a iscat un conflict, iar femeia şi-a pierdut cumpătul şi i-a dat în cap.

În urma incidentului, a fost solicitată intervenţia medicilor. Din fericire, bărbatul este în afara oricărui pericol. Între timp, ofiţerii operativi s-a stabili că, între cei doi s-ar mai fi iscat şi anterior conflicte, însă niciodată, nici unul din ei, nu a depus vreo plângere la poliţie.

Nici în urma incidentului din seara trecută, bărbatul nu a făcut vreun demers către oamenii legii prin care să-şi acuze soţia de maltratare. Astfel, femeia v-a scăpa basma curată. Cei doi sunt originari din comuna Bubuieci şi au la întreţinere un copil.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării