main logo
1685

A ademenit o minoră în apartamentul său și a violat-o: Tânărul e căutat

Un tânăr de 26 de ani a fost condamnat la 5 ani și 6 luni de închisoare, cu executarea pedepsei în penitenciar de tip semiînchis, pentru privațiunea ilegală de libertate a unei persoane și viol.

A ademenit o minoră în apartamentul său și a violat-o: Tânărul e căutatFoto: procuratura.md

Procuratura Generală menționează că acuzatorii de stat nu sunt de acord cu termenul pedepsei și vor contesta cu apel sentința, insistând asupra aplicării unei pedepse de 12 ani de închisoare, transmite Știri.md.

Bărbatul este acuzat că, în seara zilei de 17 martie 2019, a convins o minoră, care îi era vecină, să vină la el în apartamentul pe care îl închiria. Odată ce a intrat, tânărul a închis ușa, a scos mânerul și l-a aruncat pe geam.

La solicitările insistente ale minorii să fie lăsată să plece, inculpatul a refuzat. Acesta a apucat-o de gât, a amenințat-o cu moartea și apoi a violat-o.

Procuratura menționează că actualmente individul se ascunde de organul de urmărire penală și a fost anunțat în căutare. Termenul executării pedepsei urmează să fie calculat din momentul reținerii acestuia.

De asemenea, la pronunțarea sentinței, instanța de judecată a dispus încasarea din contul inculpatului în beneficiul statului a cheltuielilor judiciare în mărime de 7.020 de lei.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării