main logo
491

70 de prestatori de servicii cosmetologice și de frizer, amendați de FISC

Serviciul Fiscal de Stat a sancționat 70 de prestatori de servicii cosmetologice și de frizer din ţară, aplicându-le amenzi în valoare totală de 376.200 lei.

70 de prestatori de servicii cosmetologice și de frizer, amendați

Pe parcursul perioadei estivale a anului curent SFS a examinat (la nivel de țară) indicatorii declarați în primele 4 luni ale anului 2018 ai 771 de agenți economici din această sferă de activitate, fiind identificate riscurile de neconformare, transmite Știri.md.

La 71 dintre prestatorii de servicii cosmetologice și de frizer din ţară au fost efectuate vizite fiscale; 7 contribuabili (cu grad de risc sporit) au fost monitorizați prin prisma controalelor fiscale faptice zilnice pe o perioadă de 2 săptămâni.

Activitatea a 120 de contribuabili a fost supusă controalelor fiscale operative, drept rezultat al cărora în cazul a 70 de contribuabili au fost stabilite încălcări de ordin fiscal și contravențional.

De asemenea, activitatea unui contribuabil a fost monitorizată prin prisma postului fiscal staționar.  

Acțiunile de monitorizare a contribuabililor prestatori de servicii cosmetologice și de frizer vor continua până la finele anului 2018.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării