main logo
517

500 de tone de nisip, împrăștiat pe străzile Capitalei în trei ore

În intervalul orelor 08:00-11:00, pe străzile Capitalei au fost împrăştiate circa 500 de tone de material antiderapant şi peste 50 tone de sare lichidă.

500 de tone de nisip, împrăștiate pe străzile Capitalei în trei ore

Potrivit unui comunicat emis de Primăria Chișinău, pe parcursul zilei, ÎM Regia „Exdrupo” intervine cu 36 de autospeciale pe întreg teritoriul orașului, pentru a curăța străzile, transmite Știri.md.

Situații privind dificultăți de circulație sunt înregistrate în unele localități suburbane, pe unde circulă transportul public.

Astfel, au fost prescurtate temporar rutele de autobuz: nr. 9, nr. 11, nr. 26 și nr. 46. Măsura a fost luată pentru a facilita intervenția serviciilor de deszăpezire.

La ora actuală a fost deblocată intersecția șos. Hâncești –  str. Lech Kazcynski, pentru a facilita circulația transportului public. 

De asemenea, drumarii intervin la intersecția str. Burebista – șos. Muncești, unde este înregistrat un blocaj al traficului rutier din cauza unui accident rutier.

De asemenea, preturile intervin la deszăpezire cu tehnică contractată suplimentar, în sectoare particulare și stații de așteptare.  

În caz de înregistrare a situațiilor problematice în contextul condițiilor meteo, cetățenii sunt chemați să apeleze Dispeceratul Central Municipal, tel. (022) 22-22-67, (022) 22-26-04.  

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării