main logo
519

500.000 de lei, cheltuiți într-o săptămână pentru plombarea gropilor

Pe parcursul săptămânii trecute, ÎM „Exdrupo" a realizat lucrări de lichidare a situațiilor de avariere cu beton asfaltic rece, în toate sectoarele Capitalei.

500.000 de lei, cheltuiți într-o săptămână pentru plombarea gropilor500.000 de lei, cheltuiți într-o săptămână pentru plombarea gropilor

Astfel, drumarii au reușit să asfalteze peste 1.300 de metri pătrați de găuri, iar pentru aceste lucrări au fost cheltuiți peste 520 mii de lei, transmite Știri.md cu referire la noi.md

Astfel, drumarii au reușit să asfalteze peste 1.300 de metri pătrați de găuri, iar pentru aceste lucrări au fost cheltuite peste 520 mii de lei.   

Potrivit responsabililor din cadrul întreprinderii municipale, în această săptămână, paralel cu plombarea drumurilor se vor face și lucrări de salubrizare. 

Măsura luată de autorități are scopul de a oferi siguranță participanților la trafic, prin acoperirea gropilor periculoase apărute pe partea carosabilă și care prezintă pericol sporit de producere a accidentelor rutiere. 

La indicația primarului general interimar, Ruslan Codreanu, ÎM „Exdrupo" lucrează în mare parte pe timp de noapte pentru a nu crea disconfort șoferilor, dar și pentru a nu perturba programul transportului public.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării