main logo
682

50 de mii de ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră lângă Prut

Captură de ţigări de contrabandă, lângă râul Prut.

50 de mii de ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră lângă Prut50 de mii de ţigări, confiscate de poliţiştii de frontieră lângă Prut

50 de mii de ţigări au fost confiscate de poliţiştii de frontieră, după ce aceştia au prins în flagrant delict un tânăr moldovean, care transporta trei colete cu țigări de contrabandă. Marfa urma să ajungă pe mâna unor necunoscuţi din România, scrie canal3.md.

Incidentul s-a petrecut ieri, în jurul orei 18:00. Verificând teritoriul adiacent sectorului Poliţiei de Frontieră Lipcani, oamenii legii au observat că la ieșirea din localitatea Șireuți, un bărbat transportă trei colete voluminoase. Acest lucru le-a trezit suspiciuni poliţiştilor de frontieră, care au pornit pe urmele individului. 

Fiind "luat la ochi", contrabandistul a încercat să scape, fugind într-o direcţie necunoscută. Nu a ajuns, însă, prea departe, acesta fiind prins şi imobilizat de către poliţişti.

Suspectul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 29 de ani, originar din raionul Briceni, care locuieşte în oraşul Lipcani. Fiind luat la întrebări, individul şi-a recunoscut intenţia meschină. Drept rezultat, cele 2.500 de pachete cu ţigări de contrabandă au fost ridicate de către oamenii legii.

Poliţiştii de frontieră din cadrul Direcției regionale NORD documentează cazul în vederea elucidării tuturor circumstanţelor. Dacă va fi găsit vinovat, contrabandistul riscă să fie sancţionat conform legislaţiei în vigoare.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării