main logo
501

5 bărbați, reținuți pentru circulația ilegală a drogurilor

Pe parcursul lunii octombrie curent, procurorii PCCOCS în comun cu ofițerii de urmărire penală ai DGUP și angajații Direcției Antidrog a Inspectoratului Național de Investigații, au documentat activitatea criminală a unui grup de persoane implicate în realizarea drogurilor de tip marijuană și a stupefiantelor sintetice.

5 bărbați, reținuți pentru circulația ilegală a drogurilor

Astfel,  au fost reținuți 5 bărbați cu vârsta cuprinsă între 32 și 49 de  ani, originari din raionul Ceadâr-Lunga, unii din ei anterior condamnați pentru comiterea infracțiunilor de huliganism, furt și circulația ilegală a drogurilor, transmite Știri.md.

Învinuiții  cultivau plantele de cânepă,  iar ulterior comercializau marihuana consumatorilor. În procesul documentării, s-a stabilit că  un gram de marihuană era realizată la prețul de 100 lei.

În rezultatul perchezițiilor efectuate au fost depistate și ridicate aproximativ 5 kg de marihuană, droguri sintetice în proporții deosebit de mari, mijloace bănești provenite din realizarea drogurilor, cântare electronice la scara mică.

Învinuiții se află în stare de arest preventiv. Dacă le va fi dovedită vinovăția, aceștia riscă o pedeapsă de la 7 la 15 ani închisoare. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării