main logo
486

40 de familii social-vulnerabile au primit câte un coș cu daruri de la Dodon

Astăzi, 40 de familii social-vulnerabile cu mulți copii din mai multe raioane ale țării, au vizitat sediul Președinției Republicii Moldova.

40 de familii social-vulnerabile au primit daruri de la Dodon40 de familii social-vulnerabile au primit câte un coș cu daruri de la Dodon

Cei circa 260 de copii, împreună cu părinții, au efectuat un tur ghidat prin biblioteca prezidențială, sălile de ședințe și Sala Mare unde a fost semnată Declarația de Independență a Republicii Moldova, transmite Știri.md cu referire la a-tv.md.

Cu prilejul Sărbătorilor de Paște, șeful statului a oferit fiecărei familii cîte un coș cu daruri pentru masa de sărbătoare. De asemenea, avînd în vedere că astăzi marcăm Ziua Internațională a Cărții, le-a dăruit și cîte un set de cărți.

Președintele țării le-a urat tuturor sărbători binecuvîntate, pace și armonie!

Totodată, a felicitat familia Orlovskii din raionul Edineț cu prilejul nașterii, astăzi, 23 aprilie, a celui de-al 9-lea copil și le-am înmînat din partea Fundației de Binefacere "Din Suflet" un ajutor financiar.

"Menționez că voi susține și în continuare familiile social-vulnerabile, familiile monoparentale, familiile cu mulți copii și persoanele aflate în dificultate", a spus șeful statului. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării