main logo
510

31 de salvatori și pompieri au depus jurământul solemn

Mai mulți ofițeri și subofițeri debutanți din cadrul subdiviziunilor MAI au depus jurământul solemn.

31 de salvatori și pompieri au depus jurământul solemnFoto: dse.md

Evenimentul a avut loc azi, 2 decembrie, în cadrul Academiei „Ștefan cel Mare” a MAI din municipiul Chișinău, transmite Știri.md.  

La ceremonie au participat conducerea Ministerului Afacerilor Interne, reprezentată de ministrul Ana Revenco și secretarul de stat Daniella Misail-Nichitin, dar și șefii subdiviziunilor MAI. 

În mesajul său, ministrul Ana Revenco a felicitat ofițerii și subofițerii cu pasul important realizat, i-a încurajat în alegerea făcută, i-a asigurat că au toată susținerea conducerii MAI, dar și a subliniat că doar împreună vor putea asigura liniștea și siguranța în țară. 

În cadrul ceremoniei, cei 31 de salvatori și pompieri cu un sentiment de demnitate au jurat credință și devotament țării. Acest eveniment marchează începutul drumului în cariera lor profesională. 

Tinerii salvatori urmează să treacă cursul de formare profesională inițială, care are drept scop obținerea cunoștințelor teoretice și abilităților practice în domeniul de activitate, pentru îndeplinirea atribuțiilor și misiunilor de serviciu.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării