main logo
5633

30 milioane de lei, furate de la o bancă din Chișinău. Ce riscă hoții

Jaf de proporții la o bancă din sectorul Buiucani al Capitalei. Presa scrie că în total, ar fi fost furate peste 30 milioane de lei.

30 milioane de lei, furate de la o bancă din Chișinău. Ce riscă hoțiiFoto: Știri.md

Totul ar fi avut noaptea trecută,în jurul orei 04.00 dimineața, însă cazul a fost depistat abia pe la ora 09.00 de către lucrătorii băncii, transmite Știri.md.

Surse din cadrul Inspectoratului de Poliție Buiucani au menționat că jaful a fost comis de oameni foarte bine pregătiți, care nu au lăsat urme, iar hoții au furat boxele în întregime din camera de păstrare. 

Potrivit surselor publika.md, până la această oră, 25 de persoane au anunțat că au avut de suferit în urma jafului bancar. Suma pagubelor se ridică la peste 30 milioane de lei.

Un grup de beneficiari ai băncii vor să se adreseze după ajutor către președintele țării.

„Camerele de supraveghere si alarma au fost deconectate. Persoanele, care se fac vinovate, riscă până la 12 ani de pușcărie. Suma pagubei se stabilește", se spune în mesajul poliției.

Deocamdată nu este un anunț oficial de orientare și nici nu este clar dacă sunt filtre prin țară pentru identificarea acestoa, nici dacă sunt persoane suspecte.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării