311
0
102 ani de la Unirea Basarabiei cu România ar putea fi marcați online
311
0

Platforma unionistă "Acţiunea 2012" îi îndeamnă pe "toţi cei care simt româneşte să marcheze online pe 27 martie 102 ani de la Unirea Basarabiei cu România".

Foto: cotidianul.md

Într-un anunţ al unioniştilor, citat de agenţia Infotag, se menţionează că, "anul acesta, din cauza pandemiei COVID-19, nu vom mai putea sărbători în stradă, dar "Acţiunea 2012" îi invită pe toţi să participe la Marea Adunare Online – cea mai amplă manifestaţie virtuală pentru Reunire", transmite Știri.md.

"Suntem cu toţii conştienţi de provocarea în faţa căreia se află întreaga omenire, pandemia COVID-19.

Acest lucru nu ne va opri din a ne bucura şi a ne aminti că suntem români şi că pe 27 martie se împlinesc 102 ani de când Sfatul Ţării din Basarabia a votat Unirea cu Patria Mamă România! Pe 27 martie, nu ne vom asuma niciun risc şi nici nu vom ajuta inamicul să se răspândească mai departe, sărbătorind în stradă, anul acesta #StămAcasă şi vom participa la cea mai amplă manifestaţie online", menţionează organizatorii evenimentului.

Potrivit lor, la manifestaţie poate participa oricine, oriunde s-ar afla. Pentru aceasta trebuie făcută o scurtă filmare cu un mesaj unionist, care să fie trimisă apoi organizatorilor.

Toate "mesajele de solidaritate, de Unire, de unitate vor fi difuzate live pe 27 martie 2020, de la ora 16:00, pe pagina de facebook Basarabia e România".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter