main logo
11857

10 vedete din Moldova care s-au recăsătorit după divorț

Eșecul primului mariaj le-a lăsat un gust amar, dar nu le-a spulberat speranța. Nici după divorț, unele vedete nu și-au pierdut credința în dragoste și au luat-o de la capăt, alături de altcineva.

10 vedete din Moldova care s-au recăsătorit după divorțColaj: perfecte.md

Perfecte.md îți prezinta 10 vedete care au găsit puterea și curajul să-și refacă viața după divorț, iar acum sunt fericiți și împliniți alături de persoanele speciale din viața lor, transmite Știri.md.

1. Adrian Ursu

Puțini își mai amintesc, însă Adrian Ursu a trecut și el printr-un divorț. Acesta a fost căsătorit cu Doina Cernavca, cea care îi era PR manager, iar căsnicia lor nu a durat mult. Într-un interviu pentru ApropoMagazin, Doina spune că dacă nu au găsit motive să fie din nou împreună e pentru că fostul ei soț nu și-a dorit asta. În anul 2013, interpretul s-a recăsătorit cu Irina Negara, iar acum sunt fericiți și o cresc împreună pe fiica lor, Maria-Andreea. 

2. Tany Vander

Tany a divorțat în toamna anului 2014, la doi ani de căsătorie. Interpreta nu a dat prea multe detalii despre despărțirea de Nichita Iarmolenco, dar a precizat că după divorț fiecare își continua viața separat și sunt mult mai bine. 

„A fost greu fiindcă nu am avut intenția să divorțez vreodată, scopul meu a fost să trăiesc cu persoana cu care o să mă mărit până la adânci bătrâneți... și atunci când după 2 ani realizezi că nu va merge desigur că e greu să accepți această realitate. Dar a fost o decizie bine gândită.”

În toamna acestui an, vedeta a facut, din nou, acest pas important alături de omul de afaceri, Vasiliy Lungo. „Până la el (Vasiliy) în genere nu credeam că o să mă mărit a doua oară”, marturisea Tany pe Instagram. Acum cei doi sunt în așteptarea primului lor copil.

3. Daniela Ciocanu

Prima căsnicie s-a soldat cu un eșec și pentru jurnalista Daniela Ciocanu. Aceasta a divorțat acum 9 ani și a ezitat mult timp să se căsătorească. Planurile însă s-au schimbat atunci când l-a întâlnit pe actualul ei soț, Victor Ciocanu, alături de care și-a regăsit liniștea și echilibrul emoțional. Acum, soții Ciocanu au o fetiță, Miranda, care le aduce doar zâmbete și bucurii.

4. Xenia Deli

Este fericită și împlinită alături de actualul ei soț, milionarul Ossama Fathi Rabah Al-Sharif, dar știai că celebrul model basarabean, Xenia Deli, nu este la prima căsnicie? Moldoveanca a mai fost căsătorita cu un cetățean al Statelor Unite ale Americii.

Într-un interviu pentru portalul Știri.md, Xenia Deli a povestit, cu ceva timp în urmă, cum a făcut cunoștință cu primul ei soț. 

„Ne-am cunoscut pe când lucram chelneriță. Îmi doresc enorm 4 copii, dar până atunci trebuie să fac cariera.”

De asemenea, modelul a fost de acord să faca publice câteva imagini de la ceremonia nupțială, făcute de cunoscutul fotograf, Patrick Cox.

5. Adriana Ochișanu

Adriana Ochișanu și fostul ei soț, Corneliu Botgros au fost împreună 17 ani, iar vestea separării celor doi a venit ca un trăsnet peste cerul senin. Interpreta însă și-a refăcut viața după divorț, alături de actualul ei soț, procurorul Sergiu Zmeu. Cei doi au împreună o fetiță – Mihaela.

6. Radu Zaplitnii

Acordeonistul Radu Zaplitnii a divorțat anul trecut de cea care i-a fost alături ani de zile – soprana Violeta Grecu. La scurt timp, Radu s-a recăsătorit cu interpreta Dana Markitan. 

„Am trecut prin perioada suferințelor, dar acum e ok. Nu plănuiam să mă recăsătoresc, dar așa s-a întâmplat. Nici nu știam de Dana Markitan. Așa a fost să fie. Nu am vrut să mă recasatoresc, dar pentru Dana era important și am făcut-o. Eu nu stau să mă gândesc prea mult. Nu am timp pentru aaș ceva”, a spus acordeonistul într-un interviu pentru O Seara Perfecta.

7. Sasha Lopez

Sasha Lopez a trecut printr-un divorț dureros, pentru că fosta iubita, Ale Blake, i-a fost nu doar parteneră de viață, ci și de scenă. Acum acesta iubește din nou, iar recent Dj-ul și iubita lui, Xenia Piciughin, și-au oficializat relația. Cuplul este în așteptarea primului lor copil.

8. Igor Stribitchi

Un divorț la fel de răsunator a fost și cel al lui Igor Stribițchi și al Olgăi Busuioc. Aceștia au ajuns la 7 ani de căsnicie, însă au luat-o apoi pe drumuri diferite. Igor Stribițchi a declarat totuși că a păstrat relații bune cu Olga, chiar amicale. 

Acum Igor s-a recăsătorit și creste împreună cu soția lui o fetița pe nume Luiza, iar Olga trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Dominique - un tânăr chipeș din Germania.

9. Valentin Uzun

Primul mariaj nu a mers nici în cazul muzicianului Valentin Uzun. Acesta a divorțat de soprana Ana Cernicova, alături de care are o fetiță dulce, cu chip angelic – Amelia. După divort, solistul Tharmis și-a refăcut viața alături de o brunetă, care i-a dăruit încă o fiica – Alisa. Cei doi foști soți păstrează relații amicale de dragul copiilor.

10. Mariana Șura

Mariana Șura si Ioan Gherman s-au căsătorit în septembrie 2013. În toate fotografiile de la nuntă interpreta a blurat fața soțului, precizând apoi că îl cheama Ioan și că e cu 14 ani mai mare. Din acest mariaj, interpreta are o fiica pe nume Evelina. 

Ulterior, acesta a fost condamnat la 7 ani de închisoare în anul 2014. După un divorț scandalos, ea și-a refăcut viața alături de actualul ei soț, Gheorghii, căruia i-a daruit un fiu – Adam.

Sursa foto: Facebook.com, Google.com, Instagram.com

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării