main logo
1157

#Neampornit: Map.md vă ajută să creați un traseu de călătorie prin Moldova

Pe harta Map.md a apărut o categorie dedicată turismului intern din Republica Moldova.

Categoria a fost creată în cadrul campaniei naționale #Neampornit lansată de Agenția de Investiții".

“De îndată ce Invest Moldova Agency a anunțat despre lansarea campaniei #Neampornit, echipa noastră imediat a înțeles că trebuie să ne implicăm și noi. 

Suntem ferm convinși că proiectele de acest gen, care vizează turismul intern, reprezintă viitorul. Mai ales în condiții de pandemie și interdicții asociate cu COVID-19. 

Ne bucurăm mult de faptul că harta noastră va fi utilă tuturor celor care vor să călătorească în cele mai interesante locuri din țara noastră,” relatează directorul general Simpals, Roman Știrbu.

Categoria #NeamPornit constă din câteva subcategorii. Acestea includ diferite locuri din Republica Moldova, care prezintă un interes deosebit pentru cei care vor să cunoască mai îndeaproape destinațiile turistice din țara noastră: de la complexe etno-culturale și puncte gastronomice până la clădiri istorico-religioase și pensiuni agroturistice.

Selectând un punct de pe hartă, veți putea citi descrierea locului care vă interesează și găsi informațiile de contact. În plus, cu ajutorul Map.md veți putea construi un traseu către destinaţia dorită.

Echipa Map.md a dezvoltat și site-ul neampornit.md, unde puteți selecta categoria turism și puteți vizualiza pe hartă cele mai importante atracții. La fel, puteți adăuga locuri noi, care, în opinia dvs., merită atenție și pot deveni niște destinații turistice din Moldova.

Reamintim că proiectul de inițiativă #NeamPornit a fost lansat la sfârșitul lunii aprilie 2019 de către Invest Moldova Agency în colaborare cu agenția de creație Publicis, agenția de comunicații Profile, companiile Simpals și Magenta Consulting.

Scopul principal al proiectului #NeamPornit este dezvoltarea turismului intern în Republica Moldova. Unul dintre pașii care duc pe această cale este crearea celei mai detaliate hărți turistice interactive a Moldovei, unde vor fi indicate nu doar atracțiile foarte populare, dar și locurile despre care se știe puțin.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării