main logo
1195

#NeamPornit: Cum poți crea cea mai detaliată hartă turistică a Moldovei

Scopul principal al proiectului #NeamPornit este dezvoltarea turismului intern în Republica Moldova.

#NeamPornit: Cum poți crea cea mai detaliată hartă turistică a Moldovei

Și un pas important pentru a atinge acest scop este crearea celei mai detaliate hărți turistice interactive a Moldovei, unde nu vor fi indicate doar toate atracțiile celebre, ci și acele locuri despre care se știe foarte puțin, transmite Știri.md.

Sperăm să interesăm operatorii de turism și agențiile de turism care organizează excursii în Moldova, precum și antreprenorii care se angajează în turismul receptor, oferă turnee de o zi, tururi de weekend sau tururi săptămânale. Dacă cunoașteți un loc care ar putea deveni un nou punct turistic, participați la proiectul #NeamPornit și completați chestionarul elaborat de Agenția de Investiții împreună cu Magenta Consulting.

Proiectul #NeamPornit planifică să colecteze informații despre toate locurile turistice din țara noastră.

Acest lucru va ajuta la descoperirea unei Moldove complet diferite: acea care nu se încadrează în ghidul standard al țării, dar care surprinde și impresionează.

De menționat că orice doritor poate contribui la crearea hărții turistice interactive a Moldovei.

Unul dintre partenerii proiectului, compania Simpals, reprezentată de Map.md, este angajată în partea cheie a proiectului #NeamPornit – harta online.

Harta va fi disponibilă în două limbi: în română și rusă. În prezent, se lucrează la o funcționalitate care va permite tuturor să adauge noi locuri pe hartă.

Menționăm că, pe lângă harta online, pe site-ul map.md, va apărea categoria #NeamPornit unde utilizatorii vor putea să se informeze despre noile locuri turistice și să-și planifice rutele de călătorie către ele.

Toate informațiile detaliate despre #NeamPornit pot fi găsite pe pagina principală a proiectului care în curând va fi disponibilă.

Precizăm că pe harta proiectului puteți adăuga nu doar puncte, dar și fotografii și descrieri ale locurilor.

Apropo, acest lucru se poate realiza nu numai pe pagina principală a proiectului, ci și folosind Map.md. 

După ce utilizatorul va părăsi cererea de a adăuga o nouă atracție turistică, moderatorii o vor verifica, ulterior un nou punct pe hartă va fi disponibil pentru toată lumea.

Reamintim că proiectul #NeamPornit a fost lansat la sfârșitul lunii aprilie 2019 de către Agenția de Investiții împreună cu agenția creativă Publicis, agenția de comunicare Profile, Simpals și Magenta Consulting.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării