30 iunie, 08:54
937
2
Stoianoglo, chemat în plenul Parlamentului. Slusari: Nu vedem mișcări
30 iunie, 08:54
937
2

Platforma DA solicită Biroului Permanent al Legislativului includerea pe ordinea de zi a audierii Procurorului General, Alexandr Stoianoglo, în plenul Parlamentului pe subiectul dosarelor de rezonanță care au fost pornite acum un an.

Foto: știri.md

Vicepreședintele Parlamentului, Alexandru Slusari, spune că „momentan, practic nu cunoaștem nimic despre mersul dosarelor de rezonanță”, transmite Știri.md.

„Degrabă se împlinește un an de la deschiderea dosarelor penale pe mai multe cazuri de rezonanță. O bună parte din ele au fost pornite la inițiativa lui Andrei Năstase.

La moment, practic nu cunoaștem nimic despre mersul anchetei pe concesionarea Aeroportului, privatizării și concesionări ilicite în 2018-2019, cazul Bahames, Metalferos, răpirea profesorilor turci, uzurparea puterii, interceptările telefonice. Nici în dosarul furtul miliardelor din sistemul bancar în ultima perioada nu vedem mișcări.

În acest context, fracțiunea Platforma DA a solicitat invitarea domnului Procuror General în plenul Parlamentului cu informația actualizată pe cazurile menționate mai sus. Dânsul nu este obligat să vină, dar noi sperăm că dl. Stoianoglo înțelege că solicitarea vine din partea societății”, a declarat Slusari pe pagina sa de Facebook.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter