main logo
839

Mihai Popșoi: Ion Chicu demonstrează o disonanță cognitivă severă

Deputul fracțiunii PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate), vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi, a venit cu o reacție după ce premierul Republicii Moldova a atacat dur România.

Mihai Popșoi: Ion Chicu demonstrează o disonanță cognitivă severăFoto: cotidianul.md

Într-o postare pe Facebook, parlamentarul a comentat afirmația lui Chicu, catalogându-l ca un om instabil emoțional, transmite Știri.md:

„Premierul Chicu demonstrează o disonanță cognitivă severă, cum altfel poate explica cele expuse astăzi la doar trei ore distantă? Într-o postare matinală dl Chicu ne povestește despre nevoia de a implementa „reforma administrativ-teritorială”, „ revoluție în justiție și sistemul organelor de drept” și „Unirea! Cu Uniunea Europeană!”

Pentru ca în scurt timp să atace România și pe pe Siegfried Mureșan. A câta oară Chicu îl ia în zeflemea pe cel mai mare promotor al Republicii Moldova la Bruxelles.

(Chicu: „Stau și mă uit eu la băiețașii ăștia români oploșit prin structurile europene, care vin cu "patronajul" peste noi... Ratați, nimic în viață și în țară realizat,numai de "adus mingi" buni...”).

Atunci când eșecurile guvernului Chicu-Dodon sunt observate și la Bruxelles, premierul nu găsește o soluție mai bună decât să-și verse frustrările și complexele pe facebook.

Asta în timp ce are visteria goală, deficit de 20 Miliarde, cel mai mare număr de medici infectați din întreaga lume și creșterea alarmantă a infectărilor după două luni de carantină care a pus economia pe butuci.

Uniunea Europeană și România ne-au ajutat cel mai mult în această perioadă grea, în pofida gesturilor ne prietenești din partea lui Chicu și Dodon.

Disonanță acestei guvernări, aflate într-o derivă totală, e jenantă. Dimineața premierul cheamă la reforme și implementarea standardelor UE (fără a propune proiecte concrete de lege), la amiază dă cu piciorul într-un stat membru UE, mă întreb ce să ne așteptam până diseară de la un om atât de instabil emoțional?

Se vede că dlui Chicu îi tremură scaunul și de asta îi cedează nervii, iar dânsul nu poate decât să-și camufleze disperarea și incompetentă prin aroganță și atacuri isterice în adresa celor mai de încredere parteneri ai țării noastre.

Nu pot decât să-i spun dlui Chicu ce i-am mai zis când a fugit din Parlament cu coada între picioare după asumarea răspunderii pe duty-free, țigări și minereuri: ”RUȘINE!””, a conchis Mihai Popșoi.

Știri.md amintește că premierul țării noastre, Ion Chicu, a atacat dur șeful delegației Parlamentului European la Comitetul de Asociere UE-Moldova, Siegfried Mureșan, și România, despre care spune că „geme de cea mai mare corupție din Europa”.

Ulterior, MAE al României a venit cu o reacție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării