main logo
2315

Maia Sandu cere scuze pentru tupeul şi proasta educație a lui Chicu

Lidera PAS (Partidul Acțiune și Solidaritate), Maia Sandu, și-a exprimat nedumerirea față de declarațiile lui Chicu scrise pe pagina sa de Facebook.

Maia Sandu cere scuze pentru tupeul şi proasta educație a lui ChicuColaj: știri.md

Într-o postare pe Facebook, Maia Sandu își cere scuze României pentru tupeul premierului și îl determină ca pe o slugă fidelă a lui Dodon, transmite Știri.md.

Guvernul lui Dodon a întrecut orice măsură, atacurile de azi ale lui Chicu demonstrează lipsă de respect atât față de România, cât și față de cetățenii Republicii Moldova.

Dar România trebuie să știe că nici Dodon, nici prim-ministrul lui nu reprezintă opinia oamenilor. Dodon a ajuns în fotoliul de președinte cu ajutorul unei grupări criminale conduse de Plahotniuc, iar Chicu e doar o slugă fidelă a lui Dodon.

Regretăm comportamentul neadecvat al acestor personaje și cerem scuze pentru tupeul şi proasta lor educație. Sunt sigură că în curând vom scăpa de ambii”, a scris lidera PAS.

Știri.md amintește că premierul țării noastre, Ion Chicu, a atacat dur șeful delegației Parlamentului European la Comitetul de Asociere UE-Moldova, Siegfried Mureșan, și România, despre care spune că „geme de cea mai mare corupție din Europa”.

Ulterior, MAE al României a venit cu o reacție.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării