main logo
2168

Huawei lansează vârful de gamă Huawei P40 Pro, un mix reușit între funcționalitate și design Ⓟ

Huawei Consumer Business Group România a anunțat, în urmă cu câteva zile, lansarea oficială a telefoanelor Huawei P40 Series pe piața din Republica Moldova, printre care se numără și Huawei P40 Pro, vârful de gamă care se remarcă prin design modern, sistem performant de camere foto, baterie puternică și multe alte specificații de ultimă generație.

Vești bune pentru cei care decid să își schimbe telefonul cu noul smartphone. În următoarea perioadă, pentru aproximativ două luni, în funcție de disponibilitatea stocului, la achiziționarea unui Huawei P40 Pro, utilizatorii primesc gratuit o pereche de căști wireless Huawei FreeBuds 3, alături de care se pot bucura de o experiență audio premium.

Cele mai bune camere foto de pe piață, pentru videoclipuri și fotografii surprinzătoare

Vârful de gamă Huawei P40 Pro atrage atenția prin camerele foto revoluționare, ce extind radical posibilitățile de fotografiere și înregistrare video. Vârful de gamă aduce o evoluție a camerei cvadruple Leica Ultra Vision, cu o cameră cinematografică supersensibilă mai puternică și o cameră 3D cu senzor de profunzime pentru a suporta zoom-ul supersensibil de până la 50x. 

Senzorul Huawei Ultra Vision inclus în Huawei P40 Series, cu o dimensiune de 1/1.28 inci, acesta suportă combinarea pixelilor pentru a atinge pixeli de 2.44 μm și Octa PD AutoFocus pentru focalizare de mare viteză în orice moment al zilei, indiferent de rapiditatea cu care obiectele apar în obiectiv, în timp ce HUAWEI XD Fusion Engine folosește AI pentru detalii mai clare în toate condițiile de luminozitate.

Pentru prima dată, Huawei P40 Pro include senzorul RYYB, special conceput pentru a capta mai multă lumină și pentru a oferi o calitate mai bună a fotografiilor cu zoom. Astfel, fotografiile cu zoom devin mai calitative ca niciodată, iar subiectele îndepărtate pot fi surprinse în detalii clare, fără precedent.

În plus, noul vârf de gamă se remarcă și prin următoarele specificații foto de ultimă oră:

  -  cameră pentru selfie-uri de 32 MP 

  - cameră cinematografică supersensibilă de 40 MP

  - cameră IR Depth care suportă autofocus și simulare bokeh pentru a oferi aceleași efecte de portret excepționale

  - funcția de deblocare facială IR, care asigură o funcționalitate rapidă a dispozitivului, indiferent de condiţiile de iluminare ambientală

  - simulare bokeh în timp real pentru videoclipuri

  - cameră cu teleobiectiv, care poate surprinde imagini cu zoom de înaltă rezoluție, precum și videoclipuri time-lapse 4K

  - funcția Audio Zoom, care le permite utilizatorilor să facă zoom pe o sursă audio și să-i amplifice sunetul.

  Pe lângă camerele performante, telefonul prezintă și alte caracteristici importante pentru pasionații de tehnologie. În ceea ce privește design-ul, Huawei P40 Pro dispune de un ecran HUAWEI Quad-curve Overflow, cu o margine semi-rotunjită pe toate cele patru părți. Ramele super înguste și colțurile rotunde oferă un aspect aproape fără margini, pentru o experiență de vizionare captivantă și o formă ergonomică, confortabilă. De asemenea, telefonul este dotat cu un scaner de amprentă îmbunătățit și integrat în ecran oferă autentificare biometrică cu 30% mai rapidă. Astfel, utilizatorii au acces la datele de care au nevoie într-un timp foarte scurt.

Inspirat de filosofia Art of Motion, telefonul emană eleganță și energie, și atunci când se află în mișcare în mâinile utilizatorului, dar și atunci când este așezat pe o suprafață. Disponibil în trei variante de culoare – Silver Frost, Ice White și Black – noul smartphone se potrivește perfect oricărui stil de viață și oricăror gusturi în materie de design.

Performanțe puternice, funcții revoluționare și aplicații utile, pentru orice nevoie a utilizatorului

Telefoanele Huawei P40 Series sunt alimentate de Kirin 990 5G pentru a furniza conectivitate integrată 5G cu cel mai cuprinzător suport de bandă 5G, performanță AI robustă și eficiență de putere într-un factor de formă mai mic decât oricare dintre predecesorii săi. Huawei P40 Pro dispune de un panou de 90 Hz cu procesor grafic îmbunătățit.

Huawei P40 Pro rulează Android, iar sistemul de operare EMUI 10.1 introduce o serie de funcții noi pentru AI. Una dintre cele mai utile funcții disponibilă pe noul smartphone este Huawei Share, care integrează o gamă de funcționalități cross-device, permițând utilizatorilor să transfere cu ușurință fișiere, să stabilească conexiuni sau să partajeze ecranul între dispozitive. Huawei Share facilitează transferul de fișiere de mare viteză între smartphone și alte dispozitive, precum tabletele sau laptop-urile.

Cu ajutorul acestei funcții, consumatorii pot transmite muzică către un difuzor inteligent, pot folosi funcția de oglindire a ecranului și se pot conecta la Wi-Fi atingând dispozitivul cu care vor să conecteze telefonul. O nouă funcționalitate a Multi-Screen Collaboration le permite utilizatorilor să răspundă cu ușurință la apelurile video sau vocale, direct prin computer și să deschidă fișiere și hyperlink-uri pe smartphone cu aplicații PC native pentru o productivitate sporită.

În plus, Huawei P40 Pro vine echipat cu magazinul propriu de aplicații, Huawei AppGallery, care le oferă utilizatorilor acces la zeci de mii de aplicații internaționale, de care se pot bucura de pe ecranul noului telefon.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării