23 aug, 2019 18:44
220
0
Zinaida Greceanîi a primit Medalia jubiliară a Republicii Belarus
23 aug, 2019 18:44
220
0

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a primit Medalia jubiliară ”75 de ani de la eliberarea Republicii Belarus de sub ocupația fascistă”.

Foto: parlament.md

Distincția a fost înmânată, în cadrul întrevederii de vineri, 23 august cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk și un grup de oficiali, aflați în vizită în țara noastră, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Medalia jubiliară a fost conferită și vicepreședintelui Parlamentului Ion Ceban, precum și deputaților  fracțiunii parlamentare PSRM Vlad Batrîncea, Grigore Novac, Vasile Bolea.

Zinaida Greceanîi a mulțumit oaspeților pentru distincție și participare la evenimentele dedicate aniversării a 75-a a eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă, care au loc în aceste zile, pe întreg teritoriul republicii.

De asemenea, părțile au discutat despre intensificarea relațiilor bilaterale interparlamentare, și în special, a activității grupurilor de prietenie dintre cele două legislative.  

La discuții au participat vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban, președintele  Fracțiunii PSRM Vlad Batrîncea și Secretarul general al legislativului, Adrian Albu.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter