115
0
Zinaida Greceanîi a primit Medalia jubiliară a Republicii Belarus
115
0

Președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi a primit Medalia jubiliară ”75 de ani de la eliberarea Republicii Belarus de sub ocupația fascistă”.

Foto: parlament.md

Distincția a fost înmânată, în cadrul întrevederii de vineri, 23 august cu Ambasadorul Extraordinar și Plenipotențiar al Republicii Belarus în Republica Moldova, Serghei Ciciuk și un grup de oficiali, aflați în vizită în țara noastră, transmite Știri.md cu referire la Moldpres.

Medalia jubiliară a fost conferită și vicepreședintelui Parlamentului Ion Ceban, precum și deputaților  fracțiunii parlamentare PSRM Vlad Batrîncea, Grigore Novac, Vasile Bolea.

Zinaida Greceanîi a mulțumit oaspeților pentru distincție și participare la evenimentele dedicate aniversării a 75-a a eliberării Moldovei de sub ocupația fascistă, care au loc în aceste zile, pe întreg teritoriul republicii.

De asemenea, părțile au discutat despre intensificarea relațiilor bilaterale interparlamentare, și în special, a activității grupurilor de prietenie dintre cele două legislative.  

La discuții au participat vicepreședintele Parlamentului Ion Ceban, președintele  Fracțiunii PSRM Vlad Batrîncea și Secretarul general al legislativului, Adrian Albu.

Citește și
article image
Dodon a discutat cu Ambasadorul Turciei despre Arena...
0
135
article image
Partidul Şor a oferit o reacţie după reţinerile lui Tauber...
0
585
article image
Năstase își motivează decizia de a instala crucifixul în...
1
279
article image
Candu: Dosarele din Rusia pe numele lui Plahotniuc sunt...
0
223