main logo
5609

ZdG: Notara lui Platon, Șor și Plahotniuc a prestat servicii și pentru Dodon

Notara Olga Bondarciuc, care a fost anterior implicată în autentificarea mai multor documente ce vizează afacerile lui Plahotniuc, Șor și Platon, ar fi prestat servicii de notariat și pentru ex-președintele R. Moldova, Igor Dodon.

Notara lui Platon, Șor și Plahotniuc ar fi prestat servicii și lui DodonColaj: știri.md

Potrivit unor documente în posesia cărora a intrat Ziarul de Gradă, mai exact un registru al actelor notariale, în care Olga Bondarciuc figurează ca notar public, în anul 2013, aceasta ar fi oficializat mai multe acte la solicitarea lui Igor Dodon, fostul președinte al R. Moldova, transmite Știri.md cu referire la ZdG.

În luna iulie a anului 2013, Bondarciuc ar fi legalizat un contract de credit ai căror debitori sunt Igor Dodon și soția sa, Galina Dodon. Creditul a fost contractat de la BC „Victoriabank” SA.

Cel mai probabil, este vorba despre creditul în valoare de 1,477 milioane de lei pe care Igor Dodon l-a obținut de la această bancă în anul 2013, cu o rată anuală de doar 8% și a cărei scadență este anul 2028.

Acesta este indicat și în declarațiile de avere și interese depuse de Igor Dodon.

Totodată, în luna iulie a anului 2013, Bondarciuc a legalizat și contractul de vânzare-cumpărare a casei în care locuiește familia Dodon.

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării