main logo
2991

ZdG: Cum Pavel Filip și-a schimbat satul de baștină din banii publici

Cât este de corect ca un sat să fie „scăldat” în bani publici din momentul în care un consătean ajunge prim-ministru? Cât este de just ca premierul să promită obiecte sociale, fără să explice tranșant că este vorba de banii tuturor cetățenilor?

ZdG: Cum Pavel Filip și-a schimbat satul de baștină din banii publiciFoto: știri.md

În anul 2016, odată cu venirea lui Pavel Filip în funcția de prim-ministru al R. Moldova, a început să crească și numărul de proiecte finanțate din bugetul de stat, care au fost implementate în comuna Pănășești, satul de baștină al fostului premier, transmite Știri.md cu referire la Zdg.md

Cu 6 zile înainte de alegerile parlamentare din 24 februarie 2019, pe pagina sa, www.pavelfilip.md (a noului lider al Partidului Democrat din Moldova, ales la 7 septembrie curent), acesta și-a „etalat meritele” în fața consătenilor. 

În postare se arată că, datorită lui, s-ar fi făcut „multe lucruri” în sat. Trebuie să menționăm doar că toate aceste proiecte realizate „la inițiativa” lui Filip au fost finanțate din bani publici sau din donații de la Guvernul României.

„Consătenii au ținut să-i mulțumească lui Pavel Filip pentru proiectele realizate atât în țară, cât și în localitatea de baștină. Printre acestea – reparația Casei de Cultură și a grădiniței, instalarea iluminatului stradal, reabilitarea drumurilor, renovarea Centrului de sănătate din satul Ciobanca, comuna Pănășești. Locuitorii comunei au spus că așteaptă cu nerăbdare inaugurarea complexului sportiv, care se construiește acum, la Pănășești, la inițiativa lui Pavel Filip”, se arată în materialul din 18 februarie 2019 de pe pagina fostului prim-ministru.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării