main logo
6602

Zaharova, supărată pe Chișinău că nu a condamnat declarația lui Ciolacu

Purtătorul de cuvânt al Ministerului rus de Externe, Maria Zaharova, adresează noi critici guvernării de la Chișinău și declară că autoritățile de la Chișinău nu au reacționat la declarațiile premierului României, Marcel Ciolacu, precum că în R. Moldova trăiesc români.

Zaharova, supărată pe Chișinău că nu a condamnat declarația lui CiolacuColaj: realitatea.md

Purtătoarea de cuvânt a Ministerului rus de Externe consideră că asemenea afirmații reprezintă implicare în chestiunile interne ale R. Moldova și acestea ar fi „provocatoare”, transmite Știri.md cu referire la realitatea.md.

„Se atrage atenția asupra faptului că astfel de declarații provocatoare ale oficialilor români constituie ingerință gravă, inclusiv în treburile interne ale R. Moldova, dar rămân fără un răspuns adecvat din partea oficialului Chișinău. Ne-am expus și vom continua să o facem, dar toți trebuie să taxeze aceste acțiuni”, a declarat Maria Zaharova.

De menționat că anterior premierul României, Marcel Ciolacu, a declarat că Maia Sandu este singura soluție europeană și democratică pentru R. Moldova, iar „România va ajuta țara vecină, pentru că acolo sunt români, nu sunt altceva”.

Spune-ne opinia ta

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării