main logo
950

Voronin vrea să candideze în aceeași circumscripție cu Dodon

Vladimir Voronin ar candida în aceeași circumscripție cu Igor Dodon, pentru a vedea cine va câștiga. Asta a declarat liderul PCRM, fiind întrebat dacă poate sau nu șeful statului să participe la alegerile parlamentare din februarie 2019.

Voronin vrea să candideze în aceeași circumscripție cu Dodon

”Am citit ceea ce a scris Tănase, indiferent de care este atitudinea mea față de el, dar dumnealui tot acest lucru a confirmat că Dodon nu poate participa. Ar fi bine să candideze ca să vedem rating-ul, căci ei mereu se laudă ca au rating mare. Poate că plătesc sondajele? M-aș băga și eu, dacă se bagă Dodon. Noi nu ne grăbim, ceea ce fac ei în toată ziua, înaintează candidați. Mai bine nu i-ar înainta. Depinde cum vor minți alegătorii. Dacă vor fi falsificări masive, pe urmă vor urma proteste, de ce Erdogan a făcut acest cadou? Ca protestarii sa stea jos la pământ", a declarat Vladimir Voronin în cadrul emisiunii ”În PROfunzime” de la PRO TV Chișinău, transmite Ştiri.md cu referire la Realitatea.md.

„Campania electorală pentru parlamentare va fi foarte interesantă pentru că sistemul mixt de vot distruge toți anii de independență. Nu se știe până la urmă ce fel de Parlament o să avem. În Parlament o să vină cei cu bani mari și cu promisiuni”, a adăugat liderul comuniștilor.

Alegerile parlamentare se vor desfăşura pe data 24 februarie 2019.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării