main logo
1018

Voronin: Voi face comentarii ca lor să nu le fie trist în Parlament

Acum 18 ani aveau 71 de mandate în Parlament, iar anul acesta nu au mai atins pragul de accedere în Legislativ.

Voronin: Voi face comentarii ca lor să nu le fie trist în Parlament

Este vorba despre comuniștii moldoveni, în frunte cu Vladimir Voronin. Invitat la Moldova 1, Voronin a comentat afirmația că fără de el în Parlament va fi plictisitor. Politicianul, în vârstă de 77 de ani, spune că va mai fi în viața politică și va comenta „ca să nu fie trist în Parlament”.

„Eu voi fi în viața politică, mă voi strădui să fac comentarii ca lor să nu le fie trist în Parlament,  să se gândească la multe lucruri. De multe ori de la o parte se vede mai bine decât din interior, vedem cum vor începe. Dar văd că încă nu pot începe, se bâlbâie toți”, a declarat Voronin la Moldova 1, transmite Știri.md cu referire la agora.md.

Întrebat dacă va rămâne la conducerea Partidului Comuniștilor chiar și după ce formațiunea nu a tregut pragul electoral în alegeri, Voronin a declarat că următorul lider al partidului va fi ales la congresul PCRM: „Continuăm lupta. Cu președinția partidului se va hotărî la Congresul partidului, care va fi peste un timp oarecare”.

Partidul Comuniștilor a fost reprezentat în Parlament începând cu anul 1998. În 2001, PCRM avea avea 71 de mandate din 101, devenind primul și unicul partid din istoria Republicii Moldova care obține majoritatea constituțională.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării