main logo
556

Voronin speră că moldovenii vor face în 2019 alegerea corectă

Preşedintele Partidului Comuniştilor (PCRM), Vladimir Voronin, este convins că în anul 2019, „anul marcării a 660 de ani de la înfiinţarea statului moldovenesc, cetăţenii ţării vor face alegerea corectă la alegerile parlamentare şi locale viitoare".

Voronin speră că moldovenii vor face în 2019 alegerea corectăVoronin speră că moldovenii vor face în 2019 alegerea corectă

Potrivit agenţiei Infotag cu referire la site-ul PCRM, despre aceasta el a declarat la întrevederea cu noul Ambasador al SUA în Moldova, Derek Hogan, transmite Știri.md

Părţile au făcut schimb de opinii cu privire la situaţia politică din republică în ajunul alegerilor parlamentare, precum şi cu privire la perspectivele de soluţionare a conflictului transnistrean.

Potrivit lui Voronin, viitoarele alegeri parlamentare vor avea loc în contextul unui exod masiv fără precedent al cetăţenilor.

„Sărăcia şi corupţia pot fi numite principalele ameninţări la adresa existenţei statului moldovenesc. Acesta este rezultatul guvernării de aproape zece ani a clanului mafiot oligarhic", a spus el. Liderul comuniştilor a spus că, în cei opt ani de guvernare a PCRM, „a fost demonstrat cel mai principal lucru: Moldova se poate dezvolta independent, fără credite externe".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării