main logo
3514

Voronin: Până acum Plahotniuc îi cumpăra pe toți. Astăzi, Dodon o face

Vladimir Voronin spune că oligarhii s-au schimbat cu locurile. Este vorba despre Vlad Plahotniuc, care îi cumpăra pe toți în timp ce se afla la putere, iar acum o face președintele Igor Dodon.

Voronin: Până acum Plahotniuc îi cumpăra pe toți. Astăzi, Dodon o faceFoto: protv.md

Declarațiile au fost făcute la ședința plenară al PCRM, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Vladimir Voronin: "Noi comuniștii, suntem purtătorii unor idei ce ține umanitate. Avem idei din URSS, ceea ce îi face pe ceilalți să lupte împotriva noastră. Mulți membri au părăsit partidul PCRM, n-au rezistat atacurilor. Au trădat partidul și au plecat".

Mai mult, fostul președinte a declarat că Moldova tremură mai mult de 10 ani: "Au fost multe evenimente. Mulți cred că situația în țară s-a schimbat. Dar nu e decât o iluzie, nu se schimbă nimic în fond. Este un stat capturat", afirmă liderul PCRM.

Totodată, Voronin spune că prognozele celor din PCRM au devenit realitate: "Tot despre ce am spus noi, s-a îndeplinit. De exemplu, atunci când s-a format coaliția PSRM și ACUM. Igor Dodon se fotografia cu politicienii europeni și americani, iar Maia Sandu nu refuza să meargă la Moscova să discute cu Kozak".

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării