14 dec, 2019 16:27
3 313
3

Voronin: Până acum Plahotniuc îi cumpăra pe toți. Astăzi, Dodon o face

14 dec, 2019 16:27
3 313
3

Vladimir Voronin spune că oligarhii s-au schimbat cu locurile. Este vorba despre Vlad Plahotniuc, care îi cumpăra pe toți în timp ce se afla la putere, iar acum o face președintele Igor Dodon.

Voronin: Până acum Plahotniuc îi cumpăra pe toți. Astăzi, Dodon o faceFoto: protv.md

Declarațiile au fost făcute la ședința plenară al PCRM, transmite Știri.md cu referire la protv.md

Vladimir Voronin: "Noi comuniștii, suntem purtătorii unor idei ce ține umanitate. Avem idei din URSS, ceea ce îi face pe ceilalți să lupte împotriva noastră. Mulți membri au părăsit partidul PCRM, n-au rezistat atacurilor. Au trădat partidul și au plecat".

Mai mult, fostul președinte a declarat că Moldova tremură mai mult de 10 ani: "Au fost multe evenimente. Mulți cred că situația în țară s-a schimbat. Dar nu e decât o iluzie, nu se schimbă nimic în fond. Este un stat capturat", afirmă liderul PCRM.

Totodată, Voronin spune că prognozele celor din PCRM au devenit realitate: "Tot despre ce am spus noi, s-a îndeplinit. De exemplu, atunci când s-a format coaliția PSRM și ACUM. Igor Dodon se fotografia cu politicienii europeni și americani, iar Maia Sandu nu refuza să meargă la Moscova să discute cu Kozak".

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter