main logo
8626

Voronin, la un pas de a nimeri în accident cu implicarea lui Dodon

Fostul Președinte Vladimir Voronin spune că și el a fost pe punctul de a nimeri într-un accident rutier cu implicarea coloanei oficiale a lui Igor Dodon.

Voronin, la un pas de a nimeri în accident cu implicarea lui Dodon

Asta din cauza că mașinile din escorta președintelui dau dovadă de un tupeu fără margini atunci când sunt în trafic, transmite Știri.md cu referire la deschide.md.

„Pe data de 24 august, ne apropiam de Memorialul de la Șerpeni și coloana lui Dodon venea în întâmpinare. Prima mașină mergea pe partea noastră. I-am spus șoferului că dacă te dai într-o parte măcar cu un centimetru, eu te eliberez, mergi pe partea ta cum trebuie. Ei, la un moment dat fie că au văzut numărul automobilului, fie au văzut că nu vom ceda, s-au dat brusc într-o parte. Așa наглые (tr. rus. impertinenți) se poartă. Cine din șoferi s-au întâlnit cu coloana prezidențială, văd acest lucru. Toate trei merg așa: și a prim-ministrului, și a președintelui Parlamentului”, a declarat Vladimir Voronin la emisiunea „Puterea A Patra” de la postul de televiziune N4.

Politicianul este de părere că recentul accident în care a fost implicat Dodon, nu a fost un atac. 

„Cui îi trebuiește? El (n.r. Igor Dodon) singur nu știe ce trebuie să facă în fiecare zi, dar încă să mai facă cineva atac. Este o publicitate înainte de alegeri parlamentare. Eu știu că o să iasă vinovat șoferul de la volanului camionului, iar aceasta nu va fi corect. Vinovat este primul automobil din coloana prezidențială.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării