main logo
1270

Voronin îl va da în judecată pe Chirtoacă: E un Șurik nenorocit

Vladimir Voronin anunță că a pregătit toate documentele pentru a-l da în judecată pe fostul primar al Capitalei, Dorin Chirtoacă.

Voronin îl va da în judecată pe Chirtoacă: E un Șurik nenorocit

Asta după ce ex-președintele s-a arătat deranjat de afirmația liberalului, precum că Voronin ar fi privatizat clădirea cinematografului „Gaudeamus”, transmite Ştiri.md cu referire la Agora.

Vladimir Voronin spune că fostul edil „cade noaptea din pat”, „se pălește cu capul de beton” și l-a descris prin adjectivele „oligofren”, „Șurik” și „nenorocit”.

Într-un status de Facebook publicat luni, Dorin Chirtoacă a afirmat că Voronin a privatizat clădirea cinematografului Gaudeamus în anul 2004.

În cadrul unei conferințe de presă susținute astăzi la sediul partidului, Voronin a declarat că va cere tragerea la răspundere a lui Dorin Chirtoacă pentru afirmațiile sale. „Doar dacă aduceți „spravka de sumaședșîi” (trad. - certificat de nebun), puteți să-l eliberați, dar altfel să fie tras la răspundere”, l-a atacat deputatul comunist pe liberal.

Acesta a adus în fața jurnaliștilor mai multe acte din Registru, care arată „cine când și cum a fost privatizat acest cinematograf”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării