main logo
6196

Voronin: Dodon spunea povești despre vaccinul Sputnik. E o problemă

Fostul președinte al țării, Vladimir Voronin, susține că autoritățile trebuie să se ocupe cât se poate de urgent de procesul de vaccinare a cetățenilor.

Voronin: Dodon spunea povești despre vaccinul Sputnik. E o problemăColaj: știri.md

În cadrul unui interviu pentru Deschide.md liderul PCRM a declarat că declarațiile lui Igor Dodon despre vaccinul rusesc "sunt povești", transmite Știri.md.

"Autoritățile trebuie să se ocupe cât se poate de urgent de procesul de vaccinare a cetățenilor. Israelul deja și-a vaccinat jumătate din populație, dar noi nici nu cunoaștem care vaccin și când va începe procesul. Dodon spunea povești despre vaccinul Sputnik, iar acum nu mai cunoaștem nimic. Aceasta este cea mai importantă problemă. Trebuie să scoatem lumea din spaimă, din frică, șoc", a declarat Vladimir Voronin.

Totodată, ex-președintele R. Moldova a menționat că tărăgănarea vaccinării este o problemă.

"S-a anunțat din decembrie, apoi din ianuarie, acum din februarie. Toată această tărăgănare este o problemă. În fiecare zi avem zeci de cazuri de decese provocate de noul coronavirus. Avem deja peste 3 mii de cazuri. Această problemă trebuie hotărâtă. Care vaccin va fi folosit, de unde îl procurăm, cât ne va costa acest vaccin? Trebuie să fim pregătiți de toate aceste lucruri", a subliniat Voronin.

Citește și: Dodon: 130.000 de doze de vaccin vor fi livrate în scurt timp din Rusia

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării