main logo
1364

Voronin: Dodon și Grecianîi tot au semnat că nu vor trăda PCRM-ul

Președintele Partidului Comuniștilor (PCRM), Vladimir Voronin, este de părere că declarația pe care au semnat-o recent deputații din Partidul Socialiștilor (PSRM) nu-i va împiedica pe unii dintre ei „să trădeze” formațiunea și să treacă la Partidul Democrat.

Voronin: Dodon și Grecianîi tot au semnat că nu vor trăda PCRM-ul

Acesta afirmă că declarații similare au fost semnate anterior și de Igor Dodon, președintele țării, și de Zinaida Greceanîi, președinta PSRM, ambii foști comuniști, atunci când erau parte a PCRM, dar acest lucru, spune Voronin, nu i-a împiedicat să plece din partid, transmite Știri.md cu referire la tv8.md

„Avem document, pot să vi-l prezint, semnat și de Dodon, și de Greceanîi și de toți ceilalți care ne-au trădat pe noi. Pentru dânșii să semnezi un document asta e «ptiu». Pentru ei contează interesul, dar nu că ei au semnat. Ce Dodon prima dată trădează? Cine s-a dus și l-a votat pe Timofti cu Greceanîi împreună și cu Abramciuc? Nu Dodon? Când nu le ajungeau trei voturi… Te plictisești, când începi a-i număra”, a spus Voronin la emisiunea Important, de la TVC 21.

Acesta afirmă că un asemenea scenariu este plauzibil, or, potrivit lui, nu sunt prea multe soluții: „Rușii nu-s de acord să se unească democrații cu socialiștii; americanii nu-s de acord să se unească ACUM cu socialiștii, și, ce rămâne? Rămâne traseismul acesta, cum îl numești mata, să-și cumpere între ei, să facă cârdășia, majoritatea și să fure mai departe”,a mai spus liderul comuniștilor.

PCRM nu a acces în noul Legislativ în urma alegerilor din acest an. Partidul a obținut un rezultat de doar 3,75%.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării