main logo
3369

Voronin a dat mâna cu Dodon: Blocul electoral PCRM-PSRM este oficial

PSRM și PCRM au semnat acordul de creare a unui bloc electoral pentru alegerile parlamentare anticipate din 11 iulie curent. Anunțul a fost făcut de către Igor Dodon, după ședința Consiliului Republican al Partidului Socialiștilor.

Voronin a dat mâna cu Dodon: Blocul electoral PCRM-PSRM este oficialFoto: telegram / Igor Dodon

Igor Dodon a menționat că în cadrul ședinței a fost analizată strategia socialiștilor în alegerile parlamentare anticipate și au fost luate câteva decizii importante, transmite Știri.md.

„În cadrul ședinței, a fost accentuat faptul că suveranitatea Republicii Moldova este în pericol, iar interesele poporului moldovenesc sunt subordonate intereselor altor țări, inclusiv planurilor de transformare a teritoriului țării noastre în câmp de manevre militare. 

Factorii străini, cu ajutorul instrumentelor lor politice de la Chișinău, vor să impună cetățenilor un set de pseudo-valori anti-familie, anti-creștine, improprii națiunii noastre. De asemenea, se urmărește lichidarea identității moldovenești, inclusiv prin interzicerea limbii moldovenești. Se urmărește transformarea țării noastre într-o colonie, care să devină o sursă de forță de muncă ieftină, pământ ieftin vândut străinilor etc”, a scris Igor Dodon pe o rețea de socializare.

Astfel, în această după-amiază, a fost semnat documentul oficial de creare a Blocului Electoral al PSRM și PCRM. 

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării