main logo
1730

Vladimir Voronin: În februarie vor fi cele mai mari falsificări ale alegerilor

Din cauza modificării legislației electorale și trecerii la sistemul de vot mixt, la scrutinul parlamentar din februarie 2019 vor avea loc cele mai mari falsificări ale alegerilor de până acum.

Voronin: În februarie vor fi cele mai mari falsificări ale alegerilor

De această părere este Vladimir Voronin, președintele Partidului Comuniștilor din Republica Moldova. 

Într-un interviu pentru RISE Moldova, Voronin ne-a vorbit și despre șansele comuniștilor de a accede în următorul legislativ, dar și despre provocările pe care le-au avut la desemnarea candidaților pe circumscripții.

Vladimir Voronin ne-a mai povestit cât de des trece pe la vila din pădurea Țiganca, dacă i se mai deschid porțile acolo și care e relația dintre el și firma care arendează pădurea. „Unica pădure unde am acces”.

Și-a amintit în ce condiții l-a cunoscut pe Vladimir Plahotniuc, actualul președinte al Partidului Democrat din Moldova, și cum a ajuns să-i confere ordinul „Gloria Muncii”. „Prima dată am dat mâna cu dumnealui pe teritoriul Mănăstirii Curchi”.

Ne-a relatat și cât de mult s-a chinuit să vândă clădirea din centrul Chișinăului peste care acum fâlfâie steagul democraților. „Câți ambasadori am purtat eu personal pe acolo, ca să le propun pentru ambasadă… — Luați-vă, văi, prestij… Folosiți-vă! — Hmmmm…”.

Selectați modul de afișare a știrilor în flux

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării