main logo
3789

Vladimir Putin își sărbătorește ziua de naștere: Ce i-a urat Igor Dodon

Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, împlinește astăzi 72 de ani. Liderul de la Kremlin se află la putere de aproape un sfert de secol. Cu această ocazie, fostul președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon, a venit cu un mesaj de felicitare.

Vladimir Putin își sărbătorește ziua de naștere: Ce i-a urat Igor DodonFoto: Facebook

Pe o rețea de socializare, Igor Dodon i-a urat liderului de la Kremlin „multă sănătate, longevitate și succes”, transmite Știri.md.

„Parteneriatul strategic cu Federația Rusă răspunde intereselor naționale ale Republicii Moldova. Poporul moldovenesc este recunoscător și apreciază sprijinul și asistența pe care Rusia ni le-a oferit în diferite momente, inclusiv sub conducerea dumneavoastră.

Majoritatea concetățenilor noștri condamnă politicile neprietenoase duse de actualele autorități. Moldovenii vor să fie prieteni și să coopereze, și să nu fie în dușmănie cu Rusia. Sper cu adevărat că vom putea readuce relațiile noastre bilaterale la nivelul corespunzător, în interesul țărilor și popoarelor noastre.

Cu ocazia sărbătorii, îți doresc, dragă Vladimir Vladimirovici, multă sănătate, longevitate și succes”, este mesajul lui Dodon.

De menționat că Vladimir Putin s-a născut pe 7 octombrie 1952, în Leningrad, URSS. Acesta este un politician, fost membru KGB. În prezent el ocupă pentru a patra oară funcția de președinte al Federației Ruse. 

Expediați-ne o știre

Ați aflat ceva interesant? Împărtășiți știrea cu toată lumea!
Prin apăsarea butonului «Adăugați» D-vstră acceptați condițiile publicării