14 aug, 2019 22:10
2 867
6
Vladimir Cebotari spune când va reveni Plahotniuc în țară
14 aug, 2019 22:10
2 867
6

Întrebat când va reveni în țară Vlad Plahotniuc, Vladimir Cebotari a spus că „atunci când oamenii îl vor chema, nu doar cei din Partidul Democrat, el va veni”.

Foto: Știri.md

„Iar eu cred că oamenii îl vor chema, pentru că oamenii se conving, în fiecare zi, că așa cum era el blamat sau era blamat Partidul Democrat, dar de fapt trăia cu grija oamenilor”, a mai adăugat Cebotari, transmite Știri.md cu referire la Unimedia.

„Domnul Plahotniuc nu mai este în Republica Moldova, nu mai este deputat și dumnealui s-a distanțat de partid, pentru ca acest partid să nu sufere, să nu fie intimidat într-o măsură atât de obraznică, cum el este, inclusiv astăzi”, a declarat deputatul PDM.

Menționăm că în iunie curent Vlad Plahotniuc a anunțat că a plecat pentru câteva zile din țară să-și vadă familia. Ulterior, acesta a spus că are nevoie de timp pentru „a-și securiza familia”. 

De atunci, Vlad Plahotniuc a ieșit doar cu câteva declarații pe Facebook, în care a anunțat ieșirea sa din Partidul Democrat și depunerea mandatului de deputat.

Ați depistat o greșeală? Evidențiați cuvântul și apăsați
ctrl
+
enter